НАНТАЈ – 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА

Со цел подобро да се задоволат потребите на индустријата, почнувајќи од 2010 година, Аутомеханика Москва (Москва меѓународна изложба за автоделови, пост-продажни услуги и опрема) и MIMS (Москва меѓународна изложба за автомобили, делови и додатоци) ќе ги здружат силите за заедничко производство на подобра платформа за трговците и купувачите.

Претходно, двете изложби се фокусираа на брзорастечкиот руски автомобилски пазар, вклучувајќи различни сегменти на автомобилската индустрија, од најновите автоделови и додатоци, до опрема за поправка по продажба.

Месе Франкфурт, Германија - организатор на Automechanika и организатор на MIMS - ITE Group, ќе ги здружат рацете во 2010 година за заеднички да одржат MIMS напојуван од Automechanika Москва Москва меѓународна изложба за автомобилски делови.

Изложбата е професионален настан со највисок степен на интернационализација, најголем обем и најширок асортиман на производи во автомобилската индустрија во Русија и Комонвелтот на независни држави.

И NANTAI веќе е во оваа изложба многу години.Оваа изложба во 2019 година, направив неколку фотографии за да ги споделам со вас:

НАНТАЈ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (5)

Времето е многу добро деновиве, небото во Русија е многу сино.

 НАНТАИ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (6)

Nantai Automotive Technology Co., Ltd.

нашиот штанд е уреден и уреден!

НАНТАЈ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (4)

Кај нас доаѓаат некои пријатели и некои клиенти.

НАНТАЈ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (1) НАНТАЈ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (3)

На изложбата заедно однесовме неколку тестери, алати, резервни делови.

Ние сме фабрика за тест клупа за вбризгување на заеднички железници, клупа за тестирање на системот за заедничка железница, тест клупа за пумпа за вбризгување на дизел, тест клупа HEUI, тест клупа EUI EUP, мултифункционална тест клупа и така натаму.

Освен тоа, снабдуваме и многу видови алатки за инјектори и алати за пумпа, за расклопување и инсталирање на инјектори и пумпи.

А за резервни делови на инјектори и пумпи имаме и.Како што се комплети за поправка, млазници, вентил за вентил, електромагнетниот вентил, подесување на шипки, клипот на пумпата, вентил за испорака…и така натаму.

НАНТАИ - 2019 година МИМС АВТОМЕХАНИКА МОСКВА РУСИЈА (2)

Добредојдовте да не контактирате!


Време на објавување: 29.06.2019